Logo Background

Sarımsak Turşusu


  • Sarımsak Turşusu için Malzemeler

    • Yarım kilo sarmısak
    • 1 su bardağı sirke
    • 1 silme yemek kaşığı kaya tuzu
    • 1-2 sap kereviz
    • 3-4 sap dere otu
    Sarımsak Tursusu tarifi
    Sarmısakların kabuklarını ayıklayın kaynar suda 1 dakika bekletip suyunu süzüp kurutun. Temiz bir kavanoza aralarına kereviz ve dereotu saplarını koyarak yerleştirin. Sirke tuz ve suyu 1 kaç dakika kaynatıp soğumaya bırakın. So?uyunca sarmısakların üzerini örtecek kadar koyup ağzın? kapatıp yaklaşık 1 ay bekletin.

    Seviye: Kolay
    Süre: 10-20dk.
    Kategori: Turşu-Konserve

    Gelen istekler:

    • sarimsak tursusu nasil yapilir
    • sarımsak tursusu
    • sarımsak turşusu nasıl kurulur
    • oktay usta sarımsak turşusu nasıl yapılır
    • sarimsak tursusu tarifi
    • sarimsaq tursusu
    • sarımsak turşusu nasıl yapılır oktay usta
    • sarımsak turşusu yapımı
    • sarmısak turşusu
    • sarimsak tursusu yapilisi
Tarif hakkında fikrinizi veya sorularınızı yazın

TopOfBlogs