Logo Background

Süt Tatlısı

  • Süt Tatlısı
    Süt Tatlısı içindeki Malzemeler
    4 su bardağı süt,
    1 su bardağı irmik,
    1 çorba kaşığı mısır nişastas?,
    1 çorba kaşığı şeker,
    125 gr. tereyağ,
    25 gr. ceviz.

    SERBET? ?ÇİN:
    1,5 su bardağı şeker,
    1 çorba kaşığı limon suyu,
    1 su bardağı su.

    Süt Tatlısı tarifi

    Sütü,irmi?i,şekeri,mısır nişastasın? ve tereyağını bir kapta koyulaşıncaya kadar kaynatın.Önceden ya?lanm?? olan tepsiye karışımı boşaltıp muntazam bir biçimde yayın.

    Ilıyınca baklava şeklinde kesin.Her baklava diliminin ortasına birer tane ceviz koyun.Önceden ısıtılmış fırında 170 derecede pişmeye bırakın.Kızardıktan sonra fırından çıkartıp üzerine ?erbetini dökün. Soğuduktan sonra servis yapın.

    Gelen istekler:

    • tepsıde suet tatlisi tarifi
Tarif hakkında fikrinizi veya sorularınızı yazın

TopOfBlogs