Logo Background

» kebap

  • Antep Kebabı
    By on Ocak 14th, 2013 | No Comments Comments
    Antep için kebapın doğduğu yer desek yanlış olurmu acaba.. Belkide antep kebapın merkezi diyebiliriz. Bu tarifimizde size antep kebabı nasıl yapılır onu anlatacağız işte ihtiyaç duyduğumuz malzemeler ve yemek tarifi nin incelikleri… Antep Kebabı için gerekli malzemeler 500 g...
  • Adana Kebabı
    By on Ekim 16th, 2010 | No Comments Comments
    Adana Kebabı Adana Kebabı tarifi Dana bonfile, kuyruk yağı, kuzu boşluğunu kasaptan alırken hepsini geniş kıyma aynasında çektirin. Çektirdiğiniz kıymayı baharatlarını atıp yarım saat çiğ köfte yoğurur gibi yoğurun ve buzdolabında bir gün bekletin. Soğanımızı rendeleyel...
TopOfBlogs