Logo Background

» Tavuk Yemekleri

  • Piliç Mücver
    By on Kasım 28th, 2012 | No Comments Comments
    Tavuk olsun çamurdan olsun diyenler var ama öyle düşünmeyin sakına, tavuk var tavuk var.. Tavuk mücver yemeden tavuk olsun herşeyi yerim demeyin. Bu haftaki konumuz tavuk mücver nasıl yapılır üzerine. Piliç mücver tarifi için gerekli malzemeler aşağıda: Tavuk Mücver için Gerekli...
  • Fırında Tavuk Kızartması
    By on Ekim 15th, 2010 | No Comments Comments
    Fırında Tavuk Kızartması tarifi Tavuğu iyice temizledikten sonra uzunlamasına ikiye bölün. Limon suyu, tuz ve biberle ovup 24 saat bekletin. Daha sonra göğüs kısmı üste getirilerek kızartılacak kaba yerleştirin. Üzerine eritilmiş tereyağı gezdirin. 50-55 dakika arası 200 derece...
  • Çerkez Tavuğu
    By on Ocak 30th, 2010 | No Comments Comments
    Malzemeler Piliç eti (haşlanmış) 500 g Tuz Taze çekilmiş karabiber Kabuksuz beyaz ekmek 2 dilim Süt 100 ml Dövülmü? ceviz içi 150 g Toz kırmızıbiber Tavuk suyu tablet 250 ml Çerkez Tavuğu tarifi Haşlanm?? ve soğumuş pilicin kemiklerini çıkardıktan sonra etlerini elinizle didi...
TopOfBlogs