Logo Background

» Börekler

  • Boşnak Böreği
    By on Ekim 23rd, 2010 | No Comments Comments
    Boşnak Böreği tarifi Unun ortasını açıp, tuzu, ılık suyu ve 1 fincan zeytinyağı ilave ederek, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurulur. Hamur 9 eşit parçaya bölünüp bezeler hazırlanır. Bezelerden herbirini tabak büyüklüğünde açılır. Bezelerin üzerine zeytinya...
  • Arnavut Böreği
    By on Mart 9th, 2009 | No Comments Comments
    Malzemeler 1 kilo un 3 baş soğan 3 adet büyük boy patates 1 su bardağı sıvıyağ 1 çorba kaşığı tereyağ yeteri kadar tuz ve karabiber Arnavut Böreği Tarifi Derin ve geniş bir kaba unu eleyin, tuz ve yavaş yavaş su ilave ederek hamur ele yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğurun....
TopOfBlogs