Logo Background

» Et Yemekleri

  • Antep Kebabı
    By on Ocak 14th, 2013 | No Comments Comments
    Antep için kebapın doğduğu yer desek yanlış olurmu acaba.. Belkide antep kebapın merkezi diyebiliriz. Bu tarifimizde size antep kebabı nasıl yapılır onu anlatacağız işte ihtiyaç duyduğumuz malzemeler ve yemek tarifi nin incelikleri… Antep Kebabı için gerekli malzemeler 500 g...
  • Ali Nazik
    By on Aralık 11th, 2012 | No Comments Comments
    Adıyla bile dikkat çeken bir kebap tarifidir bu, ali nazik adını nerden almış tam olarak bilinmesede kaynaklarda gaziantep e ait bir yemek tarifi olarak geçmekte ali nazik kebabı. işte ali nazik kebabı tarifi Ali Nazik kebabı için gerekli Malzemeler Beş adet bostan patlıcanı 500 gram...
  • Hindili Pilav
    By on Kasım 22nd, 2012 | No Comments Comments
    Bu ara hindi yemeklerinden devam ediyoruz, bu konuyu eklediğimiz gün şuan amerikada toplu bir hindi yemeği yapılmakta zira bugün şükran günü adını verdikleri thanksgiving günü. Bizde bugüne tesadüf gelmiş olan konumuzu yani hindili pilav yemeği tarifini sizlere sunacağız: Hindili...
  • İnegöl Köftesi
    By on Kasım 21st, 2012 | No Comments Comments
    Öncelikle bu yemek tarifi gerçekten zor, giriş seviyesindeki aşçılarımızın bu yemek tarifi konusunda zorlanabileceğini söyleyebiliriz. İnegöl köftesi malumunuz bursanın meşur köftesidir ve inegöl’e gidilmişse tadılmadan dönülmez. inegöl köftesi nasıl yapılır şimdi o...
  • Hindi Kapama
    By on Kasım 11th, 2012 | No Comments Comments
    Hindi aslında türkiyede çok tercih edilen bir et değil ancak zamanla tercih edilmeye başlanacağına eminim, özellikle yurt dışında yaşamış vatandaşlarımız hindiye daha aşina, şükran günleri ve benzeri günler sebebiyle. Size bu hafta hindi kapama nasıl yapılır, hindi kapama i...
TopOfBlogs