Logo Background

» Reçel – Marmelat

  • incir reçeli
    By on Ekim 8th, 2010 | No Comments Comments
    incir reçeli tarifi İncirlerin kabuğunu soyun. Tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin. 5 dakika kaynatıp suyunu süzün. Tekrar su ekleyip haşlayın. Bu işlemi üç kez tekrarlayın. İncirleri süzgece alıp elinizle hafifçe bastırarak suyunu süzün. Başka bir tencerede 2 bard...
  • Vişne Reçeli
    By on Mart 8th, 2009 | No Comments Comments
    Vişne Reçeli Vişne Reçeli için Malzemeler 1 kg Vişne 1.150 gr şeker 1 adet Limon Vişne Reçeli tarifi Vişnelerimizin çekirdeklerini çıkartalım. Vişnelerimizi bir kaba koyup 150 gr şekeri ekleyip yarım saat sulanması bekleyelim. Vişnelerimiz sulandıktan sonra tenceremize koyup ş...
TopOfBlogs